Keresés a bubb.hu oldalakon:
Portfólió fotózás
Telemarketing

Telemarketing

EU-PhoneProfesszionális Call Center szolgáltatások. egyedi, rugalmas megoldást kínálunk az Ön cégénél felmerül? bármely telekommunikációs vagy humánpolitikai kérdésre
callcenter, call center, outsourcing, telekommunikáció
KontaktiaSokéves marketing és értékesítési szakmai gyakorlati tudással és menedzsment gyakorlattal rendelkezünk ahhoz, hogy segítsünk Önnek a tervezésben és a kivitelezésben egyaránt.
Kontaktia, customer care, telemarketing, telesales, direct marketing, market research, sales, back o
Korszerű call center rendszerekHatékony és megbízható, ráadásul gazdaságosan működtethető? Igen, a WhiteCORE VoIP telefon alapú Call Centere pontosan ilyen! Sokoldalú tudással, de egyszerű kezelhetőséggel, cégre szabható beállításokkal.Tudj meg többet webolda
call center, IP telefon, IP telefonközpont, telefonközpont, virtuális telefonközpont, voip telefon,
MulticomMulticom Kommunikációs Ügynökség
kommunikáció,ügynökség,callcenter,outsourcing,call-center,hotline,bejövő hívások,mistery sh
Outsource ügyfélszolgálat-telemarketingMegugró hívásforgalom, több ezer hívás kezelése, telemarketing - hatékony támogatást nyújtunk, ügyfelei telefonhívásait non-stop fogadjuk call centerünkben.
call center, ügyfélszolgálat, telemarketing, telefonos ügyfélszolgálat,
Paradise Solution - Call Center megoldásokTelemarketing és telesales szolgáltatások. Értékesítés, piackutatás, ügyfélszolgálat. Call és contact center - márkahűség és ügyfélbizalom a középpontban.
hatékony, ügyfélkiszolgálás, márkahűség, call center, contact center, telesales, telemarketi
Protocall - Telemarketing, call centerProtocall call center szolgáltatások több, mint 10 éve. Professzionális call center, direktmarketing, kutatás, outsourcing és online szolgáltatások.
Call center, közvélemény kutatás, ügyfélszolgálat, telemarketing, outsourcing, direkt marketi
Virtual Call Center ? egy páratlan call center szoftverA telemarketing cégeknek kifejezetten ajánlott Virtual Call Center szoftverre váltani! Ezzel rövidebb idő alatt és kevesebb befektetési költség ráfordításával még több ügyfél szerezhető, mint a hagyományos megoldás használatával. Gyors és egyszerű adatrögzítés, visszahallgatás, visszahívás segíti call center szolgáltatását.
call center, call center szoftver, telemarketing
A CRM linkgyűjtő szerkesztője: ismeretlen

CRM

Üzenet a szerkesztőnek | Linkajánlás | Hibabejelentés | Médiaajánlat